hallelujahdesign.be

SECONDHAND DESIGNER CLOTHES & OBJECTS


Voor leveringen graag een seintje

ALGEMEEN

 1. ALGEMEEN
  1. Inbreng van de kledingstukken houdt in dat je akkoord gaat met onderstaande voorwaarden.
  2. Onder uitlener wordt verstaan, de eigenaar die de kledingstukken aanbrengt.
  3. Hallelujah! en de uitlener van de kledingstukken komen overeen dat het volgende als bewijs tussen beide partijen geldt:
   1. het algemeen ontvangstbewijs dat je onmiddellijk krijgt bij inbreng van de aangeboden kledingstukken.
   2. de e-mail geldig als definitief ontvangstbewijs die de uitlener binnen 10 werkdagen ontvangt als zijnde het definitieve, digitale document voor de verkoop van de geselecteerde kledingstukken.

VOORWAARDEN INBRENG EN VERKOOe

Welke dameskleding
Hedendaagse designerstuks van maximaal 2 jaar oud. Fris gewassen en gestreken, zonder beschadigingen of vlekken. Geen afgedragen kleding; het moet gaan om miskopen.

Designers en labels waarbij wij Hallelujah! roepen: A.P.C., Acne Studios, Alexander Wang, Ann Demeulemeester, Atos Lombardini, Céline, Chloé, Dries Van Noten, Essentiel, Fendi, Filippa K, Ganni, Gucci, Helmut Lang, Isabel Marant, Julien David, Kenzo, Maison Margiela, Marc Jacobs, Marni, Masscob, Miu Miu, Nina Ricci, Patrizia Pepe, Phoebe Philo, Phillip Lim, Prada, Proenza Schouler, Rag & Bone, Sonia Rykiel, Stella McCartney, Ted Baker, Tom Ford, Victoria Beckham, Yohji Yamamoto, Yigal Azrouël ...

Termijn
De kledingstukken zullen maximaal 3 maanden blijven hangen na akkoord op het digitale document. Aan het einde van de levertermijn graag zelf contact opnemen voor uitbetaling en ophaling kledingstukken. De niet verkochte kledingstukken dienen opgehaald te worden binnen de 30 dagen nadat de levertermijn is verstreken. Wanneer de kledingstukken na 30 dagen niet zijn opgehaald, kunnen ze niet meer opgeëist worden en worden ze automatisch eigendom van Hallelujah!.

Eigendomsvoorbehoud
Indien de uitlener terugname van de kledingstukken binnen de 30 dagen wenst na akkoord op het digitale document wordt een administratieve kost van 25 euro (incl. btw) aangerekend.

Wanneer en hoe binnenbrengen
lente- en zomercollectie wordt aangenomen vanaf januari;
herfst- en wintercollectie wordt aangenomen vanaf augustus;

De uitlener dient de kledingstukken uitsluitend op weekdagen en tijdens de gewone openingsuren van de winkel binnen te brengen. Enkel kledingstukken die binnengebracht worden in een papieren tas zonder kapstokken en met vermelding van naam, gsm-nummer en e-mailadres zullen aanvaard worden. Je krijgt onmiddellijk een ontvangstbewijs van inbreng. De definitieve verwerking gebeurt binnen de 10 werkdagen. Hiervan krijg je een bevestiging per e-mail met de beschrijving van de kledingstukken die in aanmerking komen en hun verkoopprijs.

Kledingstukken die niet geselecteerd worden, dienen afgehaald te worden binnen de 30 dagen na verzending van de bevestigingsmail.

Hallelujah! waarborgt de privacy van uw gegevens, deze zullen nooit aan derden worden overgemaakt.

Prijsbepaling

Hallelujah! behoudt zich het recht voor om de prijs te bepalen. Wij baseren ons op de officiële websites van de designers/labels en houden rekening met vraag en aanbod.

Percentage

Prijzen onder de 100euro: 40% voor de uitlener - 60% voor Hallelujah!
Prijzen tussen de 100euro en 200euro: 50% voor de uitlener - 50% voor Hallelujah!
Prijzen boven de 200euro: 60% voor de uitlener - 40% voor Hallelujah!

Uitbetalingen
Uitbetaling van verkochte kledingstukken gebeurt via overschrijving of cash aan het einde van de levertermijn.