hallelujahdesign.be

SECONDHAND DESIGNER CLOTHES & OBJECTS


Voor leveringen graag een seintje

Coco Chanel wist het al: “The best things in life are free. The second best are very expensive.” Wie zijn wij om Coco Chanel tegen te spreken? En toch … bij Hallelujah! vind je de allermooiste tweedehands designerstuks aan betaalbare prijzen.

Je vindt er dameskleding en accessoires van bekende en minder bekende hedendaagse ontwerpers. Van Alexander Wang, over Stella McCartney tot Tom Ford en Victoria Beckham, naast iconische merken van Belgische bodem zoals Dries Van Noten,

Essentiel en Maison Margiela. Hallelujah! is een ervaring, dat aha-moment bij een one-of-a-kind kledingvondst. Bij ons kom je niet enkel om te kopen, je komt op schattenjacht, om ontdekkingen te doen. Of voor het vrijblijvende stijladvies en het warme welkom.

In onze winkel vind je ook gedurfde, niet-alledaagse interieurobjecten. We verkopen bijzondere en unieke blikvangers. Hallelujah! Dat verdient wel een uitroepingsteken!

 

Over Fleur

Moet ik het echt over mezelf hebben? Oké dan. Mijn naam is Fleur en ik ben een bescheiden, vrolijke vrouw met een eigenzinnige kijk op mode en een passion for fashion. Lang voordat tweedehands hip was, kleedde ik me al met unieke, tweedehands stukken.

Ik vind een eigen stijl, fijne stoffen, goede snit en kwaliteit belangrijk, en dat hoeft niet verschrikkelijk duur te zijn. Vandaar deze tweedehandswinkel. En waar kon ik die beter openen dan in Hasselt, stad van de smaak!